O nas

Smo manjši računovodski servis s 30-letno tradicijo, izkušnjami ter znanjem, ki ga nenehno nadgrajujemo in poglabljamo.

Naše primarno vodilo je strokovnost, kateremu sledijo tudi kakovost, odgovornost in dobri poslovni odnosi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Svojo majhnost razumemo kot veliko prednost, saj se lahko svojim strankam temeljito posvetimo ter jim s svojo prilagodljivostjo  ponudimo več fleksibilnosti.

Še posebej v veliko zadovoljstvo nam je delo z mladimi podjetniki, ki imajo željo po ustvarjanju ter še dodatno cenijo našo pomoč in spodbudo.  

Naše stranke se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi in so različnih organizacijskih oblik (d.o.o.,  društva, zavodi, s.p.), kar nam je omogočilo razvoj specifičnih znanj za vodenje računovodstva za storitvene dejavnosti,  proizvodnjo, trgovino, gostinstvo, turistične agencije, pa tudi za hotelirstvo, zasebne vrtce, družbe tveganega kapitala idr.

Na osnovi široko razširjene mreže partnerjev, s katerimi že vrsto let uspešno sodelujemo, lahko našim strankam poleg računovodskih storitev ponudimo tudi pravne, revizijske in druge svetovalne storitve.

Zagotavljamo dolgoročnost našega poslovanja, zato imamo pri zavarovalnici  zavarovano poklicno odgovornost. Ta nam in našim strankam omogoča zaščito, s pomočjo katere so tako naša dejavnost kot njeni rezultati še zanesljivejši.  


V kolikor tudi vi potrebujete podporo pri računovodstvu, pomoč pri davčnem in poslovnem svetovanju ali na kakšnem drugem poslovnem področju, vas vabimo, da nas kontaktirate.