Poslovno svetovanje

Začetki so vedno najtežji. Pri nas dobite podrobnejše informacije z vseh področij podjetništva, ter tako hitro najdete odgovor na poslovna vprašanje ali težave.

KONTAKTIRAJTE NAS

Lastniki novonastalih podjetij ali samostojni podjetniki začetniki običajno še niso dobro seznanjeni s poslovnim svetom. Pri nas lahko dobijo osnovne informacije z vseh področij podjetništva. Na podlagi dolgoročnega sodelovanja z našimi poslovnimi partnerji pa lahko podjetnikom nudimo tudi odlične poslovne stike, s pomočjo katerih lahko sami učinkovito rešujejo vsa svoja poslovna vprašanja ali težave.  

Strankam svetujemo glede primernih statusno pravnih oblik organiziranja.  Pri statusnih preoblikovanjih vam naši svetovalci lahko ponudijo celostno rešitev, ne glede na to, ali gre za združitev, delitev ali prenos dejavnosti na drugo družbo, ali pa preoblikovanje samostojnega podjetnika v družbo z omejeno odgovornostjo.

Svetujemo vam pri investiranju v osnovna sredstva, pri pridobitvi bančnih posojilih. Izdelujemo vse vrste finančnih pregledov za pridobitev in podaljševanje bančnih posojil ali za odobritev limita na transakcijskem računu, ter finančne tabele za posojila Slovenskega podjetniškega sklada.

Naši sodelavci nudijo nasvete s področja zaposlovanja in samozaposlovanja, plačnih obremenitev ter tudi zakonske regulative, ki v zadnjem času doživlja veliko sprememb.